yandex

Derebucakʹta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3618+ kez okundu.
 

Derebucakʹta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Derebucak ilçesine bağlı Gencek Mahallesi'nde bulunan Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı. Açılışa Derebucak Belediye Başkan Vekili Dursun Kabakçıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Güneş, okul idarecileri ve öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler bilim fuarını gezdi. Ziyaretçiler fuarda sunulan proje ve çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, fuarda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Derebucak ilçesine bağlı Gencek Mahallesi'nde bulunan Şehit Orhan Parlakkaya Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Açılışa Derebucak Belediye Başkan Vekili Dursun Kabakçıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Güneş, okul idarecileri ve öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler bilim fuarını gezdi.

Ziyaretçiler fuarda sunulan proje ve çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, fuarda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.