yandex

Boydak Holding'in ismi değiştirildi! İşte yeni adı

TÜRKİYE 25.10.2019 - 12:32, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2424+ kez okundu.
 

Boydak Holding'in ismi değiştirildi! İşte yeni adı

FETÖ nedeniyle TMSF tarafından el konulan Boydak Holding'in ismi değiştirildi. İşte yeni adı

FETÖ nedeniyle TMSF tarafından el konulan ve İstikbal ile Bellona markalarının sahibi olan Boydak Holding'in ismi değiştirildi. Kayseri merkezli şirketin adı Erciyes Anadolu Holding olarak hizmetlerine devam edecek. Boydak Holding’e, Ağustos 2016’da FETÖ nedeniyle beş kişilik kayyım heyeti atanmış ve şirket TMSF'ye devredilmişti. Boydak Holding, İstikbal, Bellona ve Mondi gibi dev markaları bünyesinde barındırıyor.
FETÖ nedeniyle TMSF tarafından el konulan Boydak Holding'in ismi değiştirildi. İşte yeni adı

FETÖ nedeniyle TMSF tarafından el konulan ve İstikbal ile Bellona markalarının sahibi olan Boydak Holding'in ismi değiştirildi. Kayseri merkezli şirketin adı Erciyes Anadolu Holding olarak hizmetlerine devam edecek.

Boydak Holding’e, Ağustos 2016’da FETÖ nedeniyle beş kişilik kayyım heyeti atanmış ve şirket TMSF'ye devredilmişti. Boydak Holding, İstikbal, Bellona ve Mondi gibi dev markaları bünyesinde barındırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.