yandex

Taşkent'te Sonbaharın Renk Cümbüşü

KONYA 02.11.2019 - 23:46, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1924+ kez okundu.
 

Taşkent'te Sonbaharın Renk Cümbüşü

Konya'nın Taşkent ilçesinin yüksek kesimlerinde soğuk alçak kesimlerinde sonbaharın sarı ve yeşil tonları doğaya renk cümbüşü sunuyor.

İlçenin yüksek kesimlerinde etkili olan soğuktan dolayı yaylalardan evlerine taşınan vatandaşlardan Enes Furkan Akten, "Sonbaharda her renk tonundan ağacın olması ilçemizi güzelleştirdi. Doğada adete renk cümbüşü oluştu. Doğaya bakınca insan kendini başka dünyalarda hissediyor ve insanın içi huzur doluyor" dedi.     Sultan suyu, Demirhan, feslikan, gürlevik ve birçok yerin gezilip görülmesi gereken mekanlar olduğunu vurgulayan Akten, " Sonbahar da değil her mevsim farklı bir manzarası oluyor. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve karlı geçen Taşkent ilçesi insanların doğa ile buluşma noktası haline geldi" diye konuştu. Taşkent'te gezmeye giden vatandaşlar kartpostallık görüntüler çektiklerini, Taşkent'in insana ayrı huzur verdiğini ifade etti.  
Konya'nın Taşkent ilçesinin yüksek kesimlerinde soğuk alçak kesimlerinde sonbaharın sarı ve yeşil tonları doğaya renk cümbüşü sunuyor.

İlçenin yüksek kesimlerinde etkili olan soğuktan dolayı yaylalardan evlerine taşınan vatandaşlardan Enes Furkan Akten, "Sonbaharda her renk tonundan ağacın olması ilçemizi güzelleştirdi. Doğada adete renk cümbüşü oluştu. Doğaya bakınca insan kendini başka dünyalarda hissediyor ve insanın içi huzur doluyor" dedi.

 

 

Sultan suyu, Demirhan, feslikan, gürlevik ve birçok yerin gezilip görülmesi gereken mekanlar olduğunu vurgulayan Akten, " Sonbahar da değil her mevsim farklı bir manzarası oluyor. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve karlı geçen Taşkent ilçesi insanların doğa ile buluşma noktası haline geldi" diye konuştu. Taşkent'te gezmeye giden vatandaşlar kartpostallık görüntüler çektiklerini, Taşkent'in insana ayrı huzur verdiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.