yandex

OKUL MÜDÜRÜ YAZDI ÖĞRETMENİ SÖYLEDİ

EĞİTİM 25.11.2019 - 21:15, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2546+ kez okundu.
 

OKUL MÜDÜRÜ YAZDI ÖĞRETMENİ SÖYLEDİ

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu Müdürü Ramazan Çelik, eline kalem ve kağıt aldı ve 24 Kasım’a özel “öğretmenim” adlı şarkıyı yazdı.

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu Müdürü Ramazan Çelik, eline kalem ve kağıt aldı ve  24 Kasım’a özel  “öğretmenim” adlı şarkıyı yazdı. Okul öncesi öğretmeni olan  Gökhan Ulaş ise  eline sazı aldı, şehit öğretmenler anısına şarkıyı öğrenciler ile klip çekerek söyledi. HER ZORLUKTA MESLEĞİMLE AVUNDUM Ulaş, şarkıyı söylerken mutlu olduğunu ve   öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Asıl amacım öğretmen olarak mesleğimi aşkla yaparken bu aşkın hiç bitmemesi. Okudum Yaratan Rabbimin adıyla Okudum insanı, doğayı, kâinatı Küçücük yüreklerine umutlarımızın hakkı ve sabrı fısıldadım. Öğrencilerime güldüm onlarla ağladım, ağladıklarında her zorluğunda mesleğimle  avundum kocaman umutlarıyla 'Necmettindim' bir gün sonra 'Aybüke' Sahil kentlerinden dağ köylerine yedi bölge Seksenbir ilin her yerine yılmadım gittim çünkü Öğretmendim "diye konuştu.(Umahan Öz)
Konya’nın Beyşehir İlçesinde Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu Müdürü Ramazan Çelik, eline kalem ve kağıt aldı ve 24 Kasım’a özel “öğretmenim” adlı şarkıyı yazdı.

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Aşağıesence Şehit Adem Meral İlkokulu Müdürü Ramazan Çelik, eline kalem ve kağıt aldı ve  24 Kasım’a özel  “öğretmenim” adlı şarkıyı yazdı.


Okul öncesi öğretmeni olan  Gökhan Ulaş ise  eline sazı aldı, şehit öğretmenler anısına şarkıyı öğrenciler ile klip çekerek söyledi.

HER ZORLUKTA MESLEĞİMLE AVUNDUM

Ulaş, şarkıyı söylerken mutlu olduğunu ve   öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Asıl amacım öğretmen olarak mesleğimi aşkla yaparken bu aşkın hiç bitmemesi. Okudum Yaratan Rabbimin adıyla Okudum insanı, doğayı, kâinatı Küçücük yüreklerine umutlarımızın hakkı ve sabrı fısıldadım. Öğrencilerime güldüm onlarla ağladım, ağladıklarında her zorluğunda mesleğimle 
avundum kocaman umutlarıyla 'Necmettindim' bir gün sonra 'Aybüke' Sahil kentlerinden dağ köylerine yedi bölge Seksenbir ilin her yerine yılmadım gittim çünkü Öğretmendim "diye konuştu.(Umahan Öz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.