yandex

Trafiğe çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı

TÜRKİYE 16.12.2019 - 19:02, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1602+ kez okundu.
 

Trafiğe çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıya göre; sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü için Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Yapılan uyarıya göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve sis olacağı bildirildi. Ülke genelinde kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR Genellikle kuzeyli, Marmara bölgesinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. HAVALAR ISINIYOR Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre hafta başından itibaren ülke genelinde sıcaklıklar yükselecek.    
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıya göre; sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü için Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Yapılan uyarıya göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve sis olacağı bildirildi.

Ülke genelinde kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzeyli, Marmara bölgesinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HAVALAR ISINIYOR

Meteoroloji'den aktarılan son dakika haberine göre hafta başından itibaren ülke genelinde sıcaklıklar yükselecek.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.