yandex

Doğa Koleji krizinde imzalar atıldı! İşte yeni sahibi...

TÜRKİYE 19.12.2019 - 14:52, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1584+ kez okundu.
 

Doğa Koleji krizinde imzalar atıldı! İşte yeni sahibi...

Öğretmenlerinin maaşı ödemeyen Doğa Koleji'nin satışıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kolejin İTÜ Vakfı tarafından satın alındığı ve imzaların atıldığı öğrenildi.

Uzun süredir öğretmenlerinin maaşını ödemeyen Doğa Koleji ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Dün İTÜ Vakfı tarafından satın alınması için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği yönünde açıklama yapılmıştı.  Öğretmenlerin derse girmediği Doğa Koleji satıldı. Doğa Koleji’nin ile İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin imzaların bugün atıldığı öğrenildi.  Doğa Koleji'nin kaça satıldığı ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.  İTÜ Vakfı'ndan dün yapılan açıklamada, "Doğa Koleji ile ilgili müzakereler olumlu yönde devam ediyor. Bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.   İTU VAKFI'NIN VERGİ MUAFİYETİ VAR İTÜ Vakfı 4 Nisan 1984 tarihinde kuruldu. Vakıf Kasım 1986’da vergi muafiyeti kazandı. Vakfın internet sitesinde yer alan bilgilere göre İTÜ Vakfı her yıl 500 öğrenciye karşılıksız burs veriyor. İTÜ Vakfı’nın Başkanı aynı zamanda okulun rektörü olan Mehmet Karaca. İTÜ Vakfı 2018 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’ne 12 milyon TL katkıda bulunmuştu.
Öğretmenlerinin maaşı ödemeyen Doğa Koleji'nin satışıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kolejin İTÜ Vakfı tarafından satın alındığı ve imzaların atıldığı öğrenildi.

Uzun süredir öğretmenlerinin maaşını ödemeyen Doğa Koleji ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Dün İTÜ Vakfı tarafından satın alınması için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği yönünde açıklama yapılmıştı. 

Öğretmenlerin derse girmediği Doğa Koleji satıldı. Doğa Koleji’nin ile İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin imzaların bugün atıldığı öğrenildi. 

Doğa Koleji'nin kaça satıldığı ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

İTÜ Vakfı'ndan dün yapılan açıklamada, "Doğa Koleji ile ilgili müzakereler olumlu yönde devam ediyor. Bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.

 

İTU VAKFI'NIN VERGİ MUAFİYETİ VAR

İTÜ Vakfı 4 Nisan 1984 tarihinde kuruldu. Vakıf Kasım 1986’da vergi muafiyeti kazandı. Vakfın internet sitesinde yer alan bilgilere göre İTÜ Vakfı her yıl 500 öğrenciye karşılıksız burs veriyor. İTÜ Vakfı’nın Başkanı aynı zamanda okulun rektörü olan Mehmet Karaca. İTÜ Vakfı 2018 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’ne 12 milyon TL katkıda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.