yandex

Provokatif paylaşımlara soruşturma başlatıldı

GÜNDEM 28.02.2020 - 15:19, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3687+ kez okundu.
 

Provokatif paylaşımlara soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şehitlerle ilgili paylaşımlara soruşturma başlattı.

Dün İdlib'de meydana gelen saldırıda 33 asker şehit oldu. Saldırıyla ilgili sosyal medyada gerçek olmayan bir çok resim ve video paylaşıldı. Provokatif paylaşımların ardından Ankara cumhuriyet başsavcılığı harekete geçti. İdlib şehitlerine yönelik paylaşım yapanlarla ilgili, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ve terör örgütü propagandası yapma" suçlarından soruşturma başlattı. TRT HABER    
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şehitlerle ilgili paylaşımlara soruşturma başlattı.

Dün İdlib'de meydana gelen saldırıda 33 asker şehit oldu. Saldırıyla ilgili sosyal medyada gerçek olmayan bir çok resim ve video paylaşıldı.

Provokatif paylaşımların ardından Ankara cumhuriyet başsavcılığı harekete geçti.

İdlib şehitlerine yönelik paylaşım yapanlarla ilgili, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ve terör örgütü propagandası yapma" suçlarından soruşturma başlattı.

TRT HABER

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.