yandex

NATO Türkiye'ye desteğini sürdürecektir

DÜNYA 28.02.2020 - 15:27, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3699+ kez okundu.
 

NATO Türkiye'ye desteğini sürdürecektir

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Esed yönetimindeki askerler bu saldırıyı gerçekleştirdi. NATO Türkiye'nin yanındadır. NATO Türkiye'ye desteğini sürdürecektir. Hava savunması dahil Türkiye'ye desteğimiz sürüyor. " dedi.

Esed rejiminin, bölgede barışı tesis etmek için görev yapan Mehmetçiği hedef alması üzerine, Türkiye NATO'yu olağanüstü toplantıya çağırdı.Olağanüstü toplantı sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg açıklamalarda bulundu.Stoltenberg, Brüksel'deki toplantının ardından Türkiye'ye destek mesajı verdi, NATO'nun Türkiye'yi önemli bir müttefik olarak gördüğünü vurguladı.   İdlib'deki alçak saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı dileyen Stoltenberg, "NATO halihazırda Türkiye'ye destek veriyor. Müttefikler,Türkiye için daha fazla ne yapılabileceğine bakıyor." dedi. Stoltenberg, İdlib'de insani durumun saldırıların durmaması halinde daha da kötüleşeceğini söyledi.   Rejim ve destekçilerine, saldırıları durdurma ve uluslararası hukuka uyma çağrısını yineleyen Stoltenberg, Birleşmiş Milletler öncülüğündeki barışçıl çözüm bulma çabalarına dahil olmalarını istedi.   TRT HABER
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Esed yönetimindeki askerler bu saldırıyı gerçekleştirdi. NATO Türkiye'nin yanındadır. NATO Türkiye'ye desteğini sürdürecektir. Hava savunması dahil Türkiye'ye desteğimiz sürüyor. " dedi.

Esed rejiminin, bölgede barışı tesis etmek için görev yapan Mehmetçiği hedef alması üzerine, Türkiye NATO'yu olağanüstü toplantıya çağırdı.Olağanüstü toplantı sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg açıklamalarda bulundu.Stoltenberg, Brüksel'deki toplantının ardından Türkiye'ye destek mesajı verdi, NATO'nun Türkiye'yi önemli bir müttefik olarak gördüğünü vurguladı.

 

İdlib'deki alçak saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı dileyen Stoltenberg, "NATO halihazırda Türkiye'ye destek veriyor. Müttefikler,Türkiye için daha fazla ne yapılabileceğine bakıyor." dedi. Stoltenberg, İdlib'de insani durumun saldırıların durmaması halinde daha da kötüleşeceğini söyledi.

 

Rejim ve destekçilerine, saldırıları durdurma ve uluslararası hukuka uyma çağrısını yineleyen Stoltenberg, Birleşmiş Milletler öncülüğündeki barışçıl çözüm bulma çabalarına dahil olmalarını istedi.  

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.