yandex

Binlerce kişiye terör içerikli mesaj gönderildi

TÜRKİYE 04.03.2020 - 22:48, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2974+ kez okundu.
 

Binlerce kişiye terör içerikli mesaj gönderildi

Movatek tarafından sms yoluyla binlerce vatandaşa terör içerikli mesaj gönderildi.

Vatandaşlar gelen mesajların ardından endişe duyarak polis merkezlerine akın etti.Vatandaşlardan alınan bilgilye göre terörle mücadelede ekiplerine bu konuyla ilgili yüzlerce şikayette bulunulduğu öğrenildi.    Sms'in içeriği ise şu şekildedir; ÖNDER APONUN FEDAILERI OLARAK IMRALI TECRIDINI KIRMAYA,AKP VE MHP'NIN FASIZMINI BASLARINA YIKMAYA,KÜRDISTANI ÖZGÜRLESTIRMEYE GELIYORUZ! MEZOPOTAMIA HACeKRS   Vatandaşlara 668 28 35 numaralı telefondan aranıyor ve Movatek tarafından mesaj gönderiliyor.  
Movatek tarafından sms yoluyla binlerce vatandaşa terör içerikli mesaj gönderildi.

Vatandaşlar gelen mesajların ardından endişe duyarak polis merkezlerine akın etti.Vatandaşlardan alınan bilgilye göre terörle mücadelede ekiplerine bu konuyla ilgili yüzlerce şikayette bulunulduğu öğrenildi. 

 

Sms'in içeriği ise şu şekildedir;

ÖNDER APONUN FEDAILERI OLARAK IMRALI TECRIDINI KIRMAYA,AKP VE MHP'NIN FASIZMINI BASLARINA YIKMAYA,KÜRDISTANI ÖZGÜRLESTIRMEYE GELIYORUZ! MEZOPOTAMIA HACeKRS

 

Vatandaşlara 668 28 35 numaralı telefondan aranıyor ve Movatek tarafından mesaj gönderiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.