yandex

TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ’NDEN LİGLER ERTELESİN ÇAĞRISI

TÜRKİYE 19.03.2020 - 15:19, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2911+ kez okundu.
 

TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ’NDEN LİGLER ERTELESİN ÇAĞRISI

Temiz Toplum Derneği, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesini istedi.

Koronavirüs salgını tüm dünyada devam ederken, birçok ligde maçlar ertelendi. Türkiye’de ise maçların seyircisiz olarak oynanmaya devam etmesi sebebiyle tartışmalar sürerken Temiz Toplum Derneği’nden ligler ertelensin çağrısı geldi. Dernek, Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesini istedi. Sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınlayan Temiz Toplum Derneği, “Onların da aileleri var. Hiçbir şey insan sağlığından önemli değil. Sporcu sağlığı göz ardı edimesin #LiglerErtelensin” ifadelerini kullandı.   Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “İnsan sağlığı her şeyden önemli. Koronavirüs’ün ülkemizi her geçen gün daha fazla tehdit ettiği bir ortamda liglerin ertelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Görüyoruz ki spor camiası da aynı kanaatte. Hiçbir maç, hiçbir galibiyet, hiçbir şampiyonluk bir insanımızdan önemli değil. Öte yandan, sporcuların da, taraftarların da, doğal olarak oyuna konsantre olamadıklarını görüyoruz. Futbolcu sağlığı için TFF yetkililerinden liglerin ertelenmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
Temiz Toplum Derneği, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesini istedi.

Koronavirüs salgını tüm dünyada devam ederken, birçok ligde maçlar ertelendi. Türkiye’de ise maçların seyircisiz olarak oynanmaya devam etmesi sebebiyle tartışmalar sürerken Temiz Toplum Derneği’nden ligler ertelensin çağrısı geldi. Dernek, Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesini istedi. Sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınlayan Temiz Toplum Derneği, “Onların da aileleri var. Hiçbir şey insan sağlığından önemli değil. Sporcu sağlığı göz ardı edimesin #LiglerErtelensin” ifadelerini kullandı.

 

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “İnsan sağlığı her şeyden önemli. Koronavirüs’ün ülkemizi her geçen gün daha fazla tehdit ettiği bir ortamda liglerin ertelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Görüyoruz ki spor camiası da aynı kanaatte. Hiçbir maç, hiçbir galibiyet, hiçbir şampiyonluk bir insanımızdan önemli değil. Öte yandan, sporcuların da, taraftarların da, doğal olarak oyuna konsantre olamadıklarını görüyoruz. Futbolcu sağlığı için TFF yetkililerinden liglerin ertelenmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.