yandex

Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri çerçevesinde kapatıldı

TÜRKİYE 23.03.2020 - 18:46, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3472+ kez okundu.
 

Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri çerçevesinde kapatıldı

Son dakika... İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul Valiliğinin kararıyla kapatıldı.

Son dakika... Koronavirüs önlemleri sıkılaştırılıyor. İstanbul'da turizmin kalbi konumunda olan Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Kapalıçarşı yönetimi cumartesi günü yaptığı açıklamada, çarşının 23 Mart'tan itibaren saat sabah 10.00'da açılıp 17.00'da kapatılacağını bildirmişti. Geçici kapatma kararı, İstanbul Valiliği tarafından alındı. ALTIN TEDARİKİ KARŞILANAMAYACAK milligazete.com.tr'nin çarşı kaynaklarından edindiği bilgiye göre, altın piyasasının kalbi Kapalıçarşı'da altın tedariki karşılanamayacak ve ayaklı borsa da çalışmayacak. İstanbul'da 1461 yılında kurulan tarihi Kapalıçarşı, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzun süre sonra ilk kez kapatıldı.
Son dakika... İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul Valiliğinin kararıyla kapatıldı.

Son dakika... Koronavirüs önlemleri sıkılaştırılıyor. İstanbul'da turizmin kalbi konumunda olan Kapalıçarşı Koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Kapalıçarşı yönetimi cumartesi günü yaptığı açıklamada, çarşının 23 Mart'tan itibaren saat sabah 10.00'da açılıp 17.00'da kapatılacağını bildirmişti.

Geçici kapatma kararı, İstanbul Valiliği tarafından alındı.

ALTIN TEDARİKİ KARŞILANAMAYACAK

milligazete.com.tr'nin çarşı kaynaklarından edindiği bilgiye göre, altın piyasasının kalbi Kapalıçarşı'da altın tedariki karşılanamayacak ve ayaklı borsa da çalışmayacak.

İstanbul'da 1461 yılında kurulan tarihi Kapalıçarşı, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzun süre sonra ilk kez kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.