yandex

Türkiye yaşlıları için seferber oldu

KONYA 23.03.2020 - 23:16, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3859+ kez okundu.
 

Türkiye yaşlıları için seferber oldu

Evden çıkamayan 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik hastaların ihtiyaçlarının karşılanması için devlet seferber oldu. Yerel yönetimler de çalışmalara destek veriyor.

Konya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evden çıkması sınırlandırılan 65 yaş üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı olanların, kurallara uyduğu ve sokakları boşalttığı gözlendi.   Ancak, bazıları yasağa uymadı. Polis ve zabıta ekipleri tüm yurtta denetime çıktı. Yasağa uymayanlar anonslarla uyarıldı. Konya Selçuklu'da yaşayan İbrahim dede de yasağı ihlal edenlerden. Maaş almak için evden çıktığını, televizyonu olmadığı için de yasaktan haberi olmadığını söyleyen İbrahim dede, Selçuklu Belediyesi'nin zabıta ekipleri tarafından alışverişe götürüldü. Alışverişi yapılan İbrahim dede daha sonra ekipler tarafından evine kadar götürüldü. TRT HABER
Evden çıkamayan 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik hastaların ihtiyaçlarının karşılanması için devlet seferber oldu. Yerel yönetimler de çalışmalara destek veriyor.

Konya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evden çıkması sınırlandırılan 65 yaş üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı olanların, kurallara uyduğu ve sokakları boşalttığı gözlendi.

 

Ancak, bazıları yasağa uymadı. Polis ve zabıta ekipleri tüm yurtta denetime çıktı. Yasağa uymayanlar anonslarla uyarıldı.

Konya Selçuklu'da yaşayan İbrahim dede de yasağı ihlal edenlerden. Maaş almak için evden çıktığını, televizyonu olmadığı için de yasaktan haberi olmadığını söyleyen İbrahim dede, Selçuklu Belediyesi'nin zabıta ekipleri tarafından alışverişe götürüldü.

Alışverişi yapılan İbrahim dede daha sonra ekipler tarafından evine kadar götürüldü.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.