yandex

Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları başladı

EKONOMİ 26.03.2020 - 15:06, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2825+ kez okundu.
 

Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları başladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kısa çalışma desteği"nin başladığını duyurdu. Albayrak, süreçten etkilenen tüm firmaların başvuru yapabileceğini bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kısa Çalışma Ödeneği başvurularının bugünden itibaren elektronik ortamda yapılabileceğini duyurdu. Bakan Albayrak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile firmalara maliyet ve istihdam desteği sağlamak için ilan ettiğimiz “Kısa çalışma desteği” başladı. Süreçten etkilenen tüm firmalarımız başvurabilir." ifadelerini kullandı. Çalışanların korunacağını, firmaların destekleneceğini vurgulayan Albayrak, #BirlikteBaşaracağız etiketini kullandığı paylaşımında başvuru ile ilgili detayların bulunduğu İşkur sayfasının linkini de kullandı. Öte yandan, 'Kısa Çalışma Ödeneği' ile ilgili genel bilgiler, başvuru için gerekli belgeler ve iletişim adresleri "www.iskur.gov.tr" adresi üzerinden yayımlandı. TRT HABER
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kısa çalışma desteği"nin başladığını duyurdu. Albayrak, süreçten etkilenen tüm firmaların başvuru yapabileceğini bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kısa Çalışma Ödeneği başvurularının bugünden itibaren elektronik ortamda yapılabileceğini duyurdu.

Bakan Albayrak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile firmalara maliyet ve istihdam desteği sağlamak için ilan ettiğimiz “Kısa çalışma desteği” başladı. Süreçten etkilenen tüm firmalarımız başvurabilir." ifadelerini kullandı.

Çalışanların korunacağını, firmaların destekleneceğini vurgulayan Albayrak, #BirlikteBaşaracağız etiketini kullandığı paylaşımında başvuru ile ilgili detayların bulunduğu İşkur sayfasının linkini de kullandı.

Öte yandan, 'Kısa Çalışma Ödeneği' ile ilgili genel bilgiler, başvuru için gerekli belgeler ve iletişim adresleri "www.iskur.gov.tr" adresi üzerinden yayımlandı.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.