yandex

155'i arayıp oyuncak isteyen İlker'e polislerden hediye

GÜNDEM 02.04.2020 - 10:23, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3866+ kez okundu.
 

155'i arayıp oyuncak isteyen İlker'e polislerden hediye

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 155 polis hattını arayarak oyuncak isteyen 7 yaşındaki İlker Arslan'ın isteği karşılıksız kalmadı.

Tekirdağ'ın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yaşayan İlker Arslan, 155 polis hattını arayarak oyuncak istedi.  Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri aldıkları oyuncak polis arabasını İlker Aslan'ın yaşadığı eve götürerek hediye etti.       İlker Arslan, yaşlıların yardımına koşan polislerin kendisini de kırmadıklarını anlatarak, "Polis ağabeylerimizin televizyonda yaşlılara yardım ettiğini gördüm. Ben de arayarak oyuncak istedim. Onlar da bana oyuncak polis arabası getirdi. Polis amcalarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. TRT HABER
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 155 polis hattını arayarak oyuncak isteyen 7 yaşındaki İlker Arslan'ın isteği karşılıksız kalmadı.

Tekirdağ'ın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yaşayan İlker Arslan, 155 polis hattını arayarak oyuncak istedi. 

Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri aldıkları oyuncak polis arabasını İlker Aslan'ın yaşadığı eve götürerek hediye etti.

 

Fotoğraf: AA

 

 

İlker Arslan, yaşlıların yardımına koşan polislerin kendisini de kırmadıklarını anlatarak, "Polis ağabeylerimizin televizyonda yaşlılara yardım ettiğini gördüm. Ben de arayarak oyuncak istedim. Onlar da bana oyuncak polis arabası getirdi. Polis amcalarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.