yandex

Konya'da akaryakıt istasyonundan gasp şüphelileri tutuklandı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 30.04.2020 - 13:08, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3957+ kez okundu.
 

Konya'da akaryakıt istasyonundan gasp şüphelileri tutuklandı

Konya'nın Kulu ilçesinde, akaryakıt istasyonundan gasp gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Ankara-Konya kara yolundaki bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli ve bıçaklı 3 zanlı, çalışanları tehdit edip üzerlerindeki ve kasadaki parayı alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kamera sisteminin bulunmadığı öğrenilen akaryakıt istasyonundan kaçan zanlıları sıkı takibe alan ekipler, şüphelileri kısa sürede yakaladı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.B, R.O. ve E.K, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Konya'nın Kulu ilçesinde, akaryakıt istasyonundan gasp gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Ankara-Konya kara yolundaki bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli ve bıçaklı 3 zanlı, çalışanları tehdit edip üzerlerindeki ve kasadaki parayı alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kamera sisteminin bulunmadığı öğrenilen akaryakıt istasyonundan kaçan zanlıları sıkı takibe alan ekipler, şüphelileri kısa sürede yakaladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.B, R.O. ve E.K, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.