yandex

İran Lideri Hamaney'den Batı Şeria'ya silahlanma çağrısı

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 19.05.2020 - 16:20, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3913+ kez okundu.
 

İran Lideri Hamaney'den Batı Şeria'ya silahlanma çağrısı

İran Lideri Ali Hamaney, Batı Şeria'daki halka silahlanma çağrısı yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İran Lideri Ali Hamaney, "Batı Şeria da Gazze gibi silahlanmalıdır. Filistinlilerin yaşadığı zorlukları azaltabilecek tek şey güçtür." ifadelerini kullandı. Hamaney, "Taviz vermek bu gaspçı, kötü ve kurda benzeyen yapının zalimliğini biraz bile azaltmayacaktır." mesajını paylaştı.
İran Lideri Ali Hamaney, Batı Şeria'daki halka silahlanma çağrısı yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İran Lideri Ali Hamaney, "Batı Şeria da Gazze gibi silahlanmalıdır. Filistinlilerin yaşadığı zorlukları azaltabilecek tek şey güçtür." ifadelerini kullandı.

Hamaney, "Taviz vermek bu gaspçı, kötü ve kurda benzeyen yapının zalimliğini biraz bile azaltmayacaktır." mesajını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.