yandex

Ankara için sarı uyarı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 21.05.2020 - 10:25, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3670+ kez okundu.
 

Ankara için sarı uyarı

Ankara'da bugün kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklenmesinden dolayı kent geneline sarı uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Ankara'da rüzgarın bugün  öğle saatlerinden sonra güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 yer yer kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Fırtınanın 20.00'a kadar süreceği tahmin ediliyor.  Valilikten sarı uyarı   Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda öğle saatleri itibarıyla yer yer kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğinden dolayı kent geneli için sarı uyarıda bulundu. Sarı uyarı   Sarı uyarı, havada "potansiyel tehlike durumu"na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.
Ankara'da bugün kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklenmesinden dolayı kent geneline sarı uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Ankara'da rüzgarın bugün  öğle saatlerinden sonra güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 yer yer kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Fırtınanın 20.00'a kadar süreceği tahmin ediliyor. 

Valilikten sarı uyarı

 

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda öğle saatleri itibarıyla yer yer kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğinden dolayı kent geneli için sarı uyarıda bulundu.

Sarı uyarı

 

Sarı uyarı, havada "potansiyel tehlike durumu"na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.