yandex

İstanbul sahillerinde 'sosyal mesafesiz' yoğunluk

TÜRKİYE 08.06.2020 - 06:37, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4561+ kez okundu.
 

İstanbul sahillerinde 'sosyal mesafesiz' yoğunluk

Yeni tip koronavirüs (COVID19) tedbirleri kapsamında, 10 Nisan'dan beri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk hafta sonunda İstanbullular sahillere akın etti.

İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulanmamasını fırsat bilen vatandaşlar akşam saatlerinde Beşiktaş'taki Bebek Sahili'ni doldurdu. Havanın da akşam saatlerinde serinlemesiyle birlikte sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymazken vatandaşların büyük çoğunluğunun maske de takmadıkları görüldü.   Sahilin, vatandaşların akınına uğraması nedeniyle sahil yolunda trafik yoğunluğu da oluştu. Bölgede trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kadıköy'de Moda ve Caddebostan sahillerinde gece hareketliliği Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan sahilinde de akşam saatlerinde yoğunluk yaşandı. Yürüyüş yapan ve çimler üzerine oturan vatandaşlardan bazıları sosyal mesafe oluşturacak şekilde otururken bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı.   Maske takmadıkları da görülen vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar vakit geçirdi.   TRT HABER
Yeni tip koronavirüs (COVID19) tedbirleri kapsamında, 10 Nisan'dan beri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk hafta sonunda İstanbullular sahillere akın etti.

İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlanmasının uygulanmamasını fırsat bilen vatandaşlar akşam saatlerinde Beşiktaş'taki Bebek Sahili'ni doldurdu.

Havanın da akşam saatlerinde serinlemesiyle birlikte sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymazken vatandaşların büyük çoğunluğunun maske de takmadıkları görüldü.

 

Sahilin, vatandaşların akınına uğraması nedeniyle sahil yolunda trafik yoğunluğu da oluştu. Bölgede trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Kadıköy'de Moda ve Caddebostan sahillerinde gece hareketliliği

Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan sahilinde de akşam saatlerinde yoğunluk yaşandı.

Yürüyüş yapan ve çimler üzerine oturan vatandaşlardan bazıları sosyal mesafe oluşturacak şekilde otururken bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı.

 

Fotoğraf: İHA

Maske takmadıkları da görülen vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar vakit geçirdi.

 

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.