yandex

KKTC'ye tarihi ziyaret

GÜNDEM 15.11.2020 - 13:28, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1760+ kez okundu.
 

KKTC'ye tarihi ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, 46 yıl sonra kısmen açılan Kapalı Maraş'ı da ziyaret edecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, yeni cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın liderliğinde kuruluşunun 37. yıl dönümünü kutluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte kutlama programına katılacak. Ankara'nın Lefkoşa'ya desteği bir kez daha tüm dünyaya gösterilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret kapsamında Ersin Tatar ile baş başa görüşecek. İki lider, başta Kıbrıs sorununun çözümü ve iki ülke arasındaki ilişkiler olmak üzere Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri ele alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Bahçeli ile gideceğini açıklamıştı. İki lider Lefkoşa'da, hem kutlama törenlerine katılacak, hem de 46 yıl sonra kısmen açılan Kapalı Maraş'ı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günübirlik ziyaretinde Lefkoşa Acil Durum Hastanesi'ni de açacak.  TRT HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, 46 yıl sonra kısmen açılan Kapalı Maraş'ı da ziyaret edecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, yeni cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın liderliğinde kuruluşunun 37. yıl dönümünü kutluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte kutlama programına katılacak. Ankara'nın Lefkoşa'ya desteği bir kez daha tüm dünyaya gösterilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret kapsamında Ersin Tatar ile baş başa görüşecek. İki lider, başta Kıbrıs sorununun çözümü ve iki ülke arasındaki ilişkiler olmak üzere Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri ele alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Bahçeli ile gideceğini açıklamıştı. İki lider Lefkoşa'da, hem kutlama törenlerine katılacak, hem de 46 yıl sonra kısmen açılan Kapalı Maraş'ı ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, günübirlik ziyaretinde Lefkoşa Acil Durum Hastanesi'ni de açacak. 

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.