yandex

EKPSS sonuçları açıklandı! İşte EKPSS sonuçları

TÜRKİYE 17.12.2020 - 14:37, Güncelleme: 17.12.2020 - 14:37 2715+ kez okundu.
 

EKPSS sonuçları açıklandı! İşte EKPSS sonuçları

ÖSYM engelli vatandaşların memur olmalarını sağlayan EKPSS sonuçlarını erişime açıtı. EKPSS sonuç ekranı için haberimizi takip edin...

ÖSYM tarafından 15 Kasım'da yapılan sınavın ardından  Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı olan EKPSS sınavına giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediliyordu. ÖSYM EKPSS sonuçlarını erişime açtı ÖSYM'den yapılan açıklamada şöyle denildi... 15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Aralık 2020 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir. EKPSS SONUÇLARI İÇİN - TIKLAYINIZ TERCİH VE YERLEŞTİRME  EKPSS sonuçları ile ilgili olarak ÖSYM Tercih Kılavuzu hazırlanarak ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlandı. Tercih Kılavuzda engellilerin yerleştirileceği kadrolar, kadro sayıları ve koşulları, tercihlerin alınması ve yerleştirme işlemleri ile ilgili kurallar yer alacaktır. Tercihlerin alınacağı tarih ile ilgili bilgi ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır.
ÖSYM engelli vatandaşların memur olmalarını sağlayan EKPSS sonuçlarını erişime açıtı. EKPSS sonuç ekranı için haberimizi takip edin...

ÖSYM tarafından 15 Kasım'da yapılan sınavın ardından  Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı olan EKPSS sınavına giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediliyordu.

ÖSYM EKPSS sonuçlarını erişime açtı

ÖSYM'den yapılan açıklamada şöyle denildi...

15 Kasım 2020 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 17 Aralık 2020 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

EKPSS SONUÇLARI İÇİN - TIKLAYINIZ

TERCİH VE YERLEŞTİRME 

EKPSS sonuçları ile ilgili olarak ÖSYM Tercih Kılavuzu hazırlanarak ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlandı.

Tercih Kılavuzda engellilerin yerleştirileceği kadrolar, kadro sayıları ve koşulları, tercihlerin alınması ve yerleştirme işlemleri ile ilgili kurallar yer alacaktır. Tercihlerin alınacağı tarih ile ilgili bilgi ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.