yandex

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 18.12.2020 - 09:07, Güncelleme: 18.12.2020 - 09:07 1927+ kez okundu.
 

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bursa'da sahte içki kullanarak zehirlendiği iddia edilen 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan kişilerin körlük yaşadığı ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

İlk olay, Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Evinde içki içen Mehmet S. fenalaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde körlük yaşadığı tespit edilen Mehmet S, hastaneye kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı İnegöl'ün Konurlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise Kenan Ç, nereden aldığı tespit edilemeyen pet şişedeki içkiyi içti. Bir süre sonra fenalaşan ve körlük yaşayan Kenan Ç. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.  Tedavi altına alınan Kenan Ç.’nin sahte alkol nedeniyle zehirlendiği tespit edildi. İki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Bursa'da sahte içki kullanarak zehirlendiği iddia edilen 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan kişilerin körlük yaşadığı ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

İlk olay, Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Evinde içki içen Mehmet S. fenalaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde körlük yaşadığı tespit edilen Mehmet S, hastaneye kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı

İnegöl'ün Konurlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise Kenan Ç, nereden aldığı tespit edilemeyen pet şişedeki içkiyi içti. Bir süre sonra fenalaşan ve körlük yaşayan Kenan Ç. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Tedavi altına alınan Kenan Ç.’nin sahte alkol nedeniyle zehirlendiği tespit edildi.

İki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.