yandex

THY 'den flaş koronavirüs kararı: Negatif test zorunlu oldu

TÜRKİYE (MG) - Milli Gazete | 26.12.2020 - 02:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 02:38 1989+ kez okundu.
 

THY 'den flaş koronavirüs kararı: Negatif test zorunlu oldu

Son dakika haberine göre; yurt dışından gelen yolcular için negatif test ibraz etme zorunluluğu getirildi!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda 28 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye hava yolu ile gelecek olan yolcuların uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış negatif PCR testi sonuç belgesi isteneceğini duyurdu. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni corona virüsü kararına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. “Artık PCR (-) testi zorunluluğu var” diyen Ekşi, “Kovid ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığımızın isteği doğrultusunda 28 Aralık tarihinden itibaren Türkiye’ye havayolu ile gelecek tüm yolcularımızdan uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış PCR (-) sonuç belgesi istenecektir” paylaşımında bulundu.  
Son dakika haberine göre; yurt dışından gelen yolcular için negatif test ibraz etme zorunluluğu getirildi!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Koronavirüs etiketli tüm içerik için tıklayınız">koronavirüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı etiketli tüm içerik için tıklayınız">Sağlık Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda 28 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye hava yolu ile gelecek olan yolcuların uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış negatif PCR testi sonuç belgesi isteneceğini duyurdu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni corona virüsü kararına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“Artık PCR (-) testi zorunluluğu var” diyen Ekşi, “Kovid ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığımızın isteği doğrultusunda 28 Aralık tarihinden itibaren Türkiye’ye havayolu ile gelecek tüm yolcularımızdan uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış PCR (-) sonuç belgesi istenecektir” paylaşımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.