yandex

Kumarcılar koronavirüs dinlemiyor: 75 kişiye 280 bin lira ceza

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 08.01.2021 - 20:57, Güncelleme: 08.01.2021 - 20:57 2644+ kez okundu.
 

Kumarcılar koronavirüs dinlemiyor: 75 kişiye 280 bin lira ceza

Koronavirüs etkisini artırarak sürdürüyor, kumarcılar salgın dinlemiyor. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak oyun oynayan 75 kişiye 280 bin 800 lira cezai işlem uygulandı.

Ekipler, Denizli'nin Pamukkale ilçesinin Topraklık Mahallesi'nde bir binanın 3. katında kumar oynandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Akşam saatlerinde H.B'nin kiraladığı eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, 33 kişiyi kumar oynarken yakaladı. Yapılan aramalarda, 3 ayrı odada kumar masaları, çok sayıda iskambil kağıdı, nakit para ile hesap kayıtlarının tutulduğu kağıtlar ele geçirildi. Kumarcılar kameradan takip ediyorlardı Şüphelilerin kumar oynarken yakalanmamak için apartman girişine ve çevresine çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirdiği, daireden görüntüleri takip ettikleri ifade edildi. Kumar oynadıkları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları belirlenen 33 kişiye toplam 148 bin 500 lira para cezası kesildi. Zabıta ekiplerince ev mühürlenirken, daireyi kiralayan H.B. ile beraber çalıştığı kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Bursa'da kumar oynayan 42 kişiye 132 bin lira para cezası Bursa Osmangazi Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Tahtakale Mahallesi Veziri Caddesi'nde bir dernek lokalinde kumar oynandığını tespit etti. Derneğin bulunduğu binanın çevresinde bir süre bekleme yapan ekipler, içeriye belli aralıklarla giriş çıkışların olduğunu belirledi. Derneğe operasyon düzenlenen ekipler, 42 kişiyi kumar oynarken yakaladı. Kumar oynadıkları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları için bu kişilere toplam 132 bin 300 lira para cezası verildi. İçerdekilerin kumar oynarken yakalanmamaları için derneğin bulunduğu binanın girişine ve çevresine çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirildiği tespit edildi.
Koronavirüs etkisini artırarak sürdürüyor, kumarcılar salgın dinlemiyor. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak oyun oynayan 75 kişiye 280 bin 800 lira cezai işlem uygulandı.

Ekipler, Denizli'nin Pamukkale ilçesinin Topraklık Mahallesi'nde bir binanın 3. katında kumar oynandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Akşam saatlerinde H.B'nin kiraladığı eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, 33 kişiyi kumar oynarken yakaladı.

Yapılan aramalarda, 3 ayrı odada kumar masaları, çok sayıda iskambil kağıdı, nakit para ile hesap kayıtlarının tutulduğu kağıtlar ele geçirildi.

Kumarcılar kameradan takip ediyorlardı

Şüphelilerin kumar oynarken yakalanmamak için apartman girişine ve çevresine çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirdiği, daireden görüntüleri takip ettikleri ifade edildi.

Kumar oynadıkları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları belirlenen 33 kişiye toplam 148 bin 500 lira para cezası kesildi.

Zabıta ekiplerince ev mühürlenirken, daireyi kiralayan H.B. ile beraber çalıştığı kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Bursa'da kumar oynayan 42 kişiye 132 bin lira para cezası

Bursa Osmangazi Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Tahtakale Mahallesi Veziri Caddesi'nde bir dernek lokalinde kumar oynandığını tespit etti.

Derneğin bulunduğu binanın çevresinde bir süre bekleme yapan ekipler, içeriye belli aralıklarla giriş çıkışların olduğunu belirledi.

Derneğe operasyon düzenlenen ekipler, 42 kişiyi kumar oynarken yakaladı.

Kumar oynadıkları ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları için bu kişilere toplam 132 bin 300 lira para cezası verildi.

İçerdekilerin kumar oynarken yakalanmamaları için derneğin bulunduğu binanın girişine ve çevresine çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirildiği tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.