yandex

Diyarbakır'da şehit olan asker için tören düzenlendi

GÜNDEM 10.01.2021 - 10:32, Güncelleme: 10.01.2021 - 10:32 3117+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da şehit olan asker için tören düzenlendi

Diyarbakır kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çelik için Diyarbakır'da askeri tören yapıldı.

Şehit asker Mehmet Çelik için Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, şehidin yakınları, silah arkadaşları ve askeri yetkililer katıldı. Şehidin naaşı, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi. Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik, Lice ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. 2017 yılında göreve başlayan Şehit Mehmet Çelik, 24 yaşındaydı. TRT HABER
Diyarbakır kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çelik için Diyarbakır'da askeri tören yapıldı.

Şehit asker Mehmet Çelik için Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törene, şehidin yakınları, silah arkadaşları ve askeri yetkililer katıldı.

Şehidin naaşı, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik, Lice ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

2017 yılında göreve başlayan Şehit Mehmet Çelik, 24 yaşındaydı.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.