yandex

Van'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 09.02.2021 - 13:53, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:53 2721+ kez okundu.
 

Van'da FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Van'da, aralarında aktif görevde polis memuru ve öğretmenin de bulunduğu 16 FETÖ şüphelisinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonda, 12 şüpheli yakalandı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY terör örgütünün deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması için çalışmalar yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 16 şüphelinin yakalanması için yapılan operasyonda, 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında, haklarında FETÖ/PDY ile irtibatı olduğu yönünde bilgi, belge ve ifadeler olan aktif görevli 2 polis memuru, 2 öğretmen ve 1 infaz koruma memuru da bulunuyor.
Van'da, aralarında aktif görevde polis memuru ve öğretmenin de bulunduğu 16 FETÖ şüphelisinin yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyonda, 12 şüpheli yakalandı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY terör örgütünün deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılması için çalışmalar yürütülüyor.

Çalışmalar kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla
Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 16 şüphelinin yakalanması için yapılan operasyonda, 12 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin arasında, haklarında FETÖ/PDY ile irtibatı olduğu yönünde bilgi, belge ve ifadeler olan aktif görevli 2 polis memuru, 2 öğretmen ve 1 infaz koruma memuru da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.