yandex

TSK’dan Libya açıklarında eğitim faaliyeti

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 03.07.2021 - 17:55, Güncelleme: 03.07.2021 - 19:14 1862+ kez okundu.
 

TSK’dan Libya açıklarında eğitim faaliyeti

TSK’dan Libya açıklarında eğitim faaliyeti

  Deniz Kuvvetleri’ne bağlı Türk Deniz Görev Grubu, Libya açıklarında eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.   ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Türk Deniz Görev Grubu’nun Libya açıklarında eğitim faaliyeti gerçekleştirdiğini açıkladı. Türk Deniz Görev Grubu faaliyetleri kapsamında Libya açıklarında görev yapan TCG GEMLİK fırkateyni ve gemide bulunan SAT timi; Halattan Serbest Kayma, Helikopter ile Havada Akaryakıt İkmali, Alçak Görüş Şartlarında Yaklaşma ve Asimetrik Tehdit Eğitimleri icra etti.  
TSK’dan Libya açıklarında eğitim faaliyeti

 

Deniz Kuvvetleri’ne bağlı Türk Deniz Görev Grubu, Libya açıklarında eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.

 

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Türk Deniz Görev Grubu’nun Libya açıklarında eğitim faaliyeti gerçekleştirdiğini açıkladı. Türk Deniz Görev Grubu faaliyetleri kapsamında Libya açıklarında görev yapan TCG GEMLİK fırkateyni ve gemide bulunan SAT timi; Halattan Serbest Kayma, Helikopter ile Havada Akaryakıt İkmali, Alçak Görüş Şartlarında Yaklaşma ve Asimetrik Tehdit Eğitimleri icra etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.