yandex

Manisa Yazıhan'da kanalizasyon sıkıntısı çözüldü

DİĞER 04.11.2021 - 16:20, Güncelleme: 04.11.2021 - 16:20 946+ kez okundu.
 

Manisa Yazıhan'da kanalizasyon sıkıntısı çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ve kırsalda başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor. MANİSA (İGFA)-  Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez ve kırsalda altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yazıhan İlçesi’ne bağlı Buzluk (Ansır) Mahallesi’nin kanalizasyon sıkıntısı çözüme kavuştu. Mahalle sakinlerinden Nezahat Gültekin yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yılardır var olan kanalizasyon sorunumuzu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ve kırsalda başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor.

MANİSA (İGFA)-  Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez ve kırsalda altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yazıhan İlçesi’ne bağlı Buzluk (Ansır) Mahallesi’nin kanalizasyon sıkıntısı çözüme kavuştu.

Mahalle sakinlerinden Nezahat Gültekin yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yılardır var olan kanalizasyon sorunumuzu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.