yandex

Kızılay'a spor dünyasından tam destek

TÜRKİYE 04.11.2021 - 15:02, Güncelleme: 04.11.2021 - 15:02 1004+ kez okundu.
 

Kızılay'a spor dünyasından tam destek

Spor dünyasının her dönemde desteğini alan Kızılay, Kızılay Haftası’nda da de farkındalık oluşturan etkinliklerine şahit oldu. ANKARA (İGFA) - Kızılay Haftası pankartları ve Kızılay Kolu bantlarıyla karşılaşmalara çıkan ülkemizin başarılı sporcuları ile hakemler, stadyumlar, spor salonlarıyla ekran başındaki milyonlarca sporsever tarafından izlenirken, bu anlamlı destek taraflı tarafsız tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.   Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu destekleriyle ülkemizin köklü futbol kulüplerinden Trabzonspor, Altay, Galatasaray, Kasımpaşa, Atakaş Hatayspor, İttifak Holding Konyaspor, Yukatel Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor, Gzt Giresunspor, Medipol Başakşehir, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Manisa Futbol Kulübü, Eyüpspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altaş Denizlispor, Gençlerbirliği, Bursaspor ile Adanaspor, Basketbol kulüplerinden Beşiktaş Icrypex, Büyükçekmece Basketbol, Galatasaray Nef, Türk Telekom Spor, Botaş, Çankaya Üniversitesi, Fenerbahçe Safiport, Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Beşiktaş Hdi Sigorta, Elazığ İl Özel İdare, Bellona Kayseri Basketbol, Voleybol’da ise Halkbank Spor Kulübü Kızılay’a yer vererek, Türk sporunun Kızılay’a olan sevgi ve saygısını gözler önüne serdi.

Spor dünyasının her dönemde desteğini alan Kızılay, Kızılay Haftası’nda da de farkındalık oluşturan etkinliklerine şahit oldu.

ANKARA (İGFA) - Kızılay Haftası pankartları ve Kızılay Kolu bantlarıyla karşılaşmalara çıkan ülkemizin başarılı sporcuları ile hakemler, stadyumlar, spor salonlarıyla ekran başındaki milyonlarca sporsever tarafından izlenirken, bu anlamlı destek taraflı tarafsız tüm kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu destekleriyle ülkemizin köklü futbol kulüplerinden Trabzonspor, Altay, Galatasaray, Kasımpaşa, Atakaş Hatayspor, İttifak Holding Konyaspor, Yukatel Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor, Gzt Giresunspor, Medipol Başakşehir, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Manisa Futbol Kulübü, Eyüpspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altaş Denizlispor, Gençlerbirliği, Bursaspor ile Adanaspor, Basketbol kulüplerinden Beşiktaş Icrypex, Büyükçekmece Basketbol, Galatasaray Nef, Türk Telekom Spor, Botaş, Çankaya Üniversitesi, Fenerbahçe Safiport, Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Beşiktaş Hdi Sigorta, Elazığ İl Özel İdare, Bellona Kayseri Basketbol, Voleybol’da ise Halkbank Spor Kulübü Kızılay’a yer vererek, Türk sporunun Kızılay’a olan sevgi ve saygısını gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.