yandex

New York'un yeni başkanı maaşını Bitcoin'le alacak

DÜNYA 05.11.2021 - 10:16, Güncelleme: 05.11.2021 - 10:16 954+ kez okundu.
 

New York'un yeni başkanı maaşını Bitcoin'le alacak

New York'un yeni belediye başkanı seçilen Eric Adams, ilk üç maaşını bitcoin ile alacağını açıkladı.New York'ta demokratlar'ın adayı iken oyların yarısından fazlasını alarak belediye başkanı seçilen Eric Adams, görevine Ocak ayında başlayacak. Yeni Belediye Başkanı Adams, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, New York'un kripto para endüstrisinin ve hızla büyüyen diğer yenilikçi sektörlerin merkezi olacağını belirterek, ilk üç maaşını Bitcoin ile alacağını duyurdu. Adams, Bloomberg'in radyo programında yaptığı açıklamada ise Miami'de olduğu gibi New York'ta da şehre ait bir kripto para ortaya çıkarmak istediğini söyledi.

New York'un yeni belediye başkanı seçilen Eric Adams, ilk üç maaşını bitcoin ile alacağını açıkladı.

New York'ta demokratlar'ın adayı iken oyların yarısından fazlasını alarak belediye başkanı seçilen Eric Adams, görevine Ocak ayında başlayacak.

Yeni Belediye Başkanı Adams, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, New York'un kripto para endüstrisinin ve hızla büyüyen diğer yenilikçi sektörlerin merkezi olacağını belirterek, ilk üç maaşını Bitcoin ile alacağını duyurdu. Adams, Bloomberg'in radyo programında yaptığı açıklamada ise Miami'de olduğu gibi New York'ta da şehre ait bir kripto para ortaya çıkarmak istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.