yandex

Aksaray'da emniyet kemeri uygulaması yapıldı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 12.11.2021 - 17:00, Güncelleme: 12.11.2021 - 16:17 1035+ kez okundu.
 

Aksaray'da emniyet kemeri uygulaması yapıldı

Aksaray'da emniyet kemeri uygulaması yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, "Bi Hareketine Bakar Hayat Projesi" kapsamında yapılan emniyet kemeri uygulamasına katıldı.Mehmet Altınsoy Caddesi'ndeki uygulamada Vali Aydoğdu, araç sürücülerini emniyet kemeri takma konusunda uyardı.Vali Aydoğdu, burada yaptığı açıklamada, trafikte emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekmek için farkındalık programı düzenlediklerini söyledi.Emniyet kemeri takmanın bir kültür olduğunu anlatan Aydoğdu, şöyle konuştu:"Emniyet kemeri en önemli ihtiyaçlarımızdan bir tanesi. Aracımıza bindiğimizde ilk yapmamız gereken bir uygulama. Emniyet kemeri takılı yapılan kazalarda ölüm oranı ciddi oranda azalıyor. Allah'ım bizleri böyle kötülüklerden korusun inşallah. Bugün bizlerde uygulamaya dikkat çekmek için çok güzel bir uygulama yaptık. Kurallara uyduğumuz müddetçe bizleri daha güzel günler bekliyor."
Aksaray'da emniyet kemeri uygulaması yapıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, "Bi Hareketine Bakar Hayat Projesi" kapsamında yapılan emniyet kemeri uygulamasına katıldı.

Mehmet Altınsoy Caddesi'ndeki uygulamada Vali Aydoğdu, araç sürücülerini emniyet kemeri takma konusunda uyardı.

Vali Aydoğdu, burada yaptığı açıklamada, trafikte emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekmek için farkındalık programı düzenlediklerini söyledi.

Emniyet kemeri takmanın bir kültür olduğunu anlatan Aydoğdu, şöyle konuştu:

"Emniyet kemeri en önemli ihtiyaçlarımızdan bir tanesi. Aracımıza bindiğimizde ilk yapmamız gereken bir uygulama. Emniyet kemeri takılı yapılan kazalarda ölüm oranı ciddi oranda azalıyor. Allah'ım bizleri böyle kötülüklerden korusun inşallah. Bugün bizlerde uygulamaya dikkat çekmek için çok güzel bir uygulama yaptık. Kurallara uyduğumuz müddetçe bizleri daha güzel günler bekliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.