yandex

BDDK sahte hesaplara karşı uyardı

GÜNDEM 15.12.2021 - 18:18, Güncelleme: 15.12.2021 - 18:18 883+ kez okundu.
 

BDDK sahte hesaplara karşı uyardı

BDDK, kurumun internet adresinin www.bddk.org.tr olduğu ve herhangi bir mobil uygulamasının bulunmadığı konusunda uyardı.ANKARA (İGFA) - Sahte hesaplara karşı uyarıda bulunan BDDK açıklama yaptı. "Kurumumuz hiçbir şekilde telefon, e-posta, internet sitesi veya başka ortamlarda kişisel bilgi talep etmemektedir" denilen açıklamada,  "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun resmi sosyal medya hesapları, Twitter: https://twitter.com/BDDKResmi, Instagram: https://www.instagram.com/bddkresmi/, Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bddkresmi/ adresleridir" ifadelerine yer verildi. Kurumun sosyal medya hesaplarında da BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in konuya ilişkin açıklaması yer aldı. https://twitter.com/BDDKResmi/status/1471091246127104002

BDDK, kurumun internet adresinin www.bddk.org.tr olduğu ve herhangi bir mobil uygulamasının bulunmadığı konusunda uyardı.

ANKARA (İGFA) - Sahte hesaplara karşı uyarıda bulunan BDDK açıklama yaptı.

"Kurumumuz hiçbir şekilde telefon, e-posta, internet sitesi veya başka ortamlarda kişisel bilgi talep etmemektedir" denilen açıklamada,  "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun resmi sosyal medya hesapları, Twitter: https://twitter.com/BDDKResmi, Instagram: https://www.instagram.com/bddkresmi/, Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bddkresmi/ adresleridir" ifadelerine yer verildi.

Kurumun sosyal medya hesaplarında da BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in konuya ilişkin açıklaması yer aldı.

https://twitter.com/BDDKResmi/status/1471091246127104002
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.