yandex

Herkes durdu. Belediye durmadı…!

KONYA 28.12.2021 - 11:36, Güncelleme: 28.12.2021 - 13:43 1488+ kez okundu.
 

Herkes durdu. Belediye durmadı…!

Vatandaşların kendi arazi içerisine yaptıkları hobi evlerini yıkma kararından vazgeçmemesi tepkileri almaya devam ediyor.

Vatandaşların kendi arazi içerisine yaptıkları hobi evlerini yıkma kararından vazgeçmemesi tepkileri almaya devam ediyor.  Hükümetin almış olduğu bir kararla hobi bahçe evlerinin yıkım kararı sonrasında belediyeler bu kararı uygulamaya başladı. Ancak vatandaşların tepkisi üzerine Türkiye genelinde geri adım atan belediyeler, yıkım kararından vazgeçmişti. Binlerce kişinin mağdur olduğu yıkım kararını, vatandaşlar birçok platformda dile getirmiş, hatta Mevlana meydanı önünde basın açıklaması yapmışlardı. Hükümet kanadıyla defalarca görüşen mağdurlar, Selçuklu Belediyesi’nin geri adım atmaması üzerine, bu olayı meclise kadar taşımışlardı. İddialara göre, vatandaşların bazı görüşmeler sonucunda yıkım kararının ötelendiği buna rağmen Selçuklu belediyesinin bahçelerine zabıta, polis, itfaiye ve yıkım aracıyla geldiği görüldü. Vatandaşlar bu karardan Selçuklu belediyesinin acilen vazgeçmesini isterken, ‘Kendi arazimizde, kulübelerimizi yıkmaya çalışıyorlar, bu dünyanın birde öbür tarafı var. O kadar insanın ahını alıyorlar’ şeklinde konuştular.  
Vatandaşların kendi arazi içerisine yaptıkları hobi evlerini yıkma kararından vazgeçmemesi tepkileri almaya devam ediyor.

Vatandaşların kendi arazi içerisine yaptıkları hobi evlerini yıkma kararından vazgeçmemesi tepkileri almaya devam ediyor. 
Hükümetin almış olduğu bir kararla hobi bahçe evlerinin yıkım kararı sonrasında belediyeler bu kararı uygulamaya başladı. Ancak vatandaşların tepkisi üzerine Türkiye genelinde geri adım atan belediyeler, yıkım kararından vazgeçmişti.
Binlerce kişinin mağdur olduğu yıkım kararını, vatandaşlar birçok platformda dile getirmiş, hatta Mevlana meydanı önünde basın açıklaması yapmışlardı. Hükümet kanadıyla defalarca görüşen mağdurlar, Selçuklu Belediyesi’nin geri adım atmaması üzerine, bu olayı meclise kadar taşımışlardı. İddialara göre, vatandaşların bazı görüşmeler sonucunda yıkım kararının ötelendiği buna rağmen Selçuklu belediyesinin bahçelerine zabıta, polis, itfaiye ve yıkım aracıyla geldiği görüldü. Vatandaşlar bu karardan Selçuklu belediyesinin acilen vazgeçmesini isterken, ‘Kendi arazimizde, kulübelerimizi yıkmaya çalışıyorlar, bu dünyanın birde öbür tarafı var. O kadar insanın ahını alıyorlar’ şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.