yandex

AK Partiye Şok Baskın

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 28.12.2021 - 20:35, Güncelleme: 28.12.2021 - 20:44 2013+ kez okundu.
 

AK Partiye Şok Baskın

Vatandaşların kendi arazilerine yaptıkları hobi evlerini Selçuklu Belediyesinin yıkmak istemesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Binlerce kişinin mağdur olduğu yıkım kararını, vatandaşlar birçok platformda dile getirmiş, hatta Mevlana meydanı önünde basın açıklaması bile yapmışlardı. Hükümet kanadıyla defalarca görüşen mağdurlar, Selçuklu Belediyesi’nin geri adım atmaması üzerine, bu olayı meclise kadar taşımışlardı. Günün erken saatlerinden itibaren sokaklarında ve evlerinin önünde yıkımı durdurmak için ellerinden gelen çabayı sarf eden hobi bahçesi mağdurları polisle, zabıta ve yıkın ekibi ile haklarını savunmak için yoğun bir çaba sarf ettiler. Bazı görüşmeler sonucunda yıkım kararının ötelendiği buna rağmen Selçuklu belediyesinin bahçelerine zabıta, polis, itfaiye ve yıkım aracıyla geldiği görülürken, vatandaşların öğleden sonrada yetkililer ile görüşmek için AK Parti İl binasına gittikleri öğrenildi. AKP İl Binası önünde seslerini duyurmak isteyen kalabalık topluluk mağduriyetlerini gidermek için yetkililerden çözüm beklediler. ‘’Bu dünyanın öbür tarafı da var. O kadar insanın ahını alıyorsunuz’’ sloganları atan öfkeli vatandaşlar İl Binası önünde alkışlar ve kornolar eşliğinde haksızlığı dile getiren ve seslerini duyurmak için hobi bahçesi mağdurları daha sonra sessizce dağıldılar.
Vatandaşların kendi arazilerine yaptıkları hobi evlerini Selçuklu Belediyesinin yıkmak istemesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Binlerce kişinin mağdur olduğu yıkım kararını, vatandaşlar birçok platformda dile getirmiş, hatta Mevlana meydanı önünde basın açıklaması bile yapmışlardı. Hükümet kanadıyla defalarca görüşen mağdurlar, Selçuklu Belediyesi’nin geri adım atmaması üzerine, bu olayı meclise kadar taşımışlardı. Günün erken saatlerinden itibaren sokaklarında ve evlerinin önünde yıkımı durdurmak için ellerinden gelen çabayı sarf eden hobi bahçesi mağdurları polisle, zabıta ve yıkın ekibi ile haklarını savunmak için yoğun bir çaba sarf ettiler.

Bazı görüşmeler sonucunda yıkım kararının ötelendiği buna rağmen Selçuklu belediyesinin bahçelerine zabıta, polis, itfaiye ve yıkım aracıyla geldiği görülürken, vatandaşların öğleden sonrada yetkililer ile görüşmek için AK Parti İl binasına gittikleri öğrenildi. AKP İl Binası önünde seslerini duyurmak isteyen kalabalık topluluk mağduriyetlerini gidermek için yetkililerden çözüm beklediler. ‘’Bu dünyanın öbür tarafı da var. O kadar insanın ahını alıyorsunuz’’ sloganları atan öfkeli vatandaşlar İl Binası önünde alkışlar ve kornolar eşliğinde haksızlığı dile getiren ve seslerini duyurmak için hobi bahçesi mağdurları daha sonra sessizce dağıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.