yandex

Nevşehir'de firari sanık yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.01.2022 - 12:16, Güncelleme: 03.01.2022 - 12:21 1884+ kez okundu.
 

Nevşehir'de firari sanık yakalandı

Nevşehir'de firari sanık yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, yargılandığı davada hakkında tutuklama kararı verilen firari sanık yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), firari sanık ve hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Bu kapsamda adli makamlarınca yargılandığı davada göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen firari sanık H.K, Boğaz köyünde gözaltına alındı. Firari sanık işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Nevşehir'de firari sanık yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, yargılandığı davada hakkında tutuklama kararı verilen firari sanık yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), firari sanık ve hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Bu kapsamda adli makamlarınca yargılandığı davada göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen firari sanık H.K, Boğaz köyünde gözaltına alındı.

Firari sanık işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.