yandex

Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlar uyarıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.01.2022 - 12:20, Güncelleme: 20.01.2022 - 12:13 2105+ kez okundu.
 

Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlar uyarıldı

Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlar uyarıldı

KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar soba zehirlenmelerine karşı uyarıldı.Karapınar Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğünün polis ekipleri, vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.Ekipler, işyerleri ve evleri gezerek, vatandaşlardan sobadan kaynaklı yangın veya karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyerek broşür dağıttı.
Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlar uyarıldı

KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar soba zehirlenmelerine karşı uyarıldı.

Karapınar Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğünün polis ekipleri, vatandaşları soba zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ekipler, işyerleri ve evleri gezerek, vatandaşlardan sobadan kaynaklı yangın veya karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyerek broşür dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.