yandex

İkinci dalga uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.01.2022 - 16:44, Güncelleme: 20.01.2022 - 16:25 2033+ kez okundu.
 

İkinci dalga uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

İkinci dalga uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

KONYA (AA) - Polisin Akşehir'de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin geçtiğimiz hafta ortaklaşa düzenlediği uyuşturucu operasyonunun sonrası araştırmalarını genişleten polis ekipleri Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile şafak vakti ikinci dalga operasyonu başlattı.Yapılan operasyonda gözaltına alınan, N.K, İ.S, E.K, U.K, ve M.G'nin haklarında yapılan işlemler sonrasında serbest bırakılırken, uyuşturucu sattığı tespit edilen zanlılardan E. G, İ.G ve G.B. gözaltına alındı. Yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen E.G, İ.G ve G.B, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İkinci dalga uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

KONYA (AA) - Polisin Akşehir'de düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin geçtiğimiz hafta ortaklaşa düzenlediği uyuşturucu operasyonunun sonrası araştırmalarını genişleten polis ekipleri Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile şafak vakti ikinci dalga operasyonu başlattı.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan, N.K, İ.S, E.K, U.K, ve M.G'nin haklarında yapılan işlemler sonrasında serbest bırakılırken, uyuşturucu sattığı tespit edilen zanlılardan E. G, İ.G ve G.B. gözaltına alındı.

Yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen E.G, İ.G ve G.B, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.