yandex

Kazım Karabekir Paşa'nın ölümünün 74. yıl dönümü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.01.2022 - 17:59, Güncelleme: 25.01.2022 - 18:00 1913+ kez okundu.
 

Kazım Karabekir Paşa'nın ölümünün 74. yıl dönümü

Kazım Karabekir Paşa'nın ölümünün 74. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kazım Karabekir Paşa’nın vefatının 74. yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı. Kalaycı, mesajında milli mücadelenin kahramanlarından hemşerimiz Kazım Karabekir Paşa'nın, doğu cephesinde kazandığı zafer ve yaptığı eşsiz hizmetlerle milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu belirtti. Yurt savunmasında gösterdiği başarılarının yanı sıra; yetim ve öksüz kalan çocukların sağlık ve eğitim ihtiyaçlarını karşılayan Kazım Karabekir Paşa'nın, bu yönüyle de örnek alınacak bir değer olduğunu ifade eden Kalaycı, "Bu topraklarda hür ve bağımsız olarak yaşamamızda büyük emeği olan Kazım Karabekir Paşa’yı aramızdan ayrılışının 74. yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi dualarla anıyorum." ifadelerini kullandı.
Kazım Karabekir Paşa'nın ölümünün 74. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kazım Karabekir Paşa’nın vefatının 74. yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı.

Kalaycı, mesajında milli mücadelenin kahramanlarından hemşerimiz Kazım Karabekir Paşa'nın, doğu cephesinde kazandığı zafer ve yaptığı eşsiz hizmetlerle milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu belirtti.

Yurt savunmasında gösterdiği başarılarının yanı sıra; yetim ve öksüz kalan çocukların sağlık ve eğitim ihtiyaçlarını karşılayan Kazım Karabekir Paşa'nın, bu yönüyle de örnek alınacak bir değer olduğunu ifade eden Kalaycı, "Bu topraklarda hür ve bağımsız olarak yaşamamızda büyük emeği olan Kazım Karabekir Paşa’yı aramızdan ayrılışının 74. yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi dualarla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.