yandex

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'nın, Regaip Kandili mesajı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2022 - 17:43, Güncelleme: 02.02.2022 - 17:50 2050+ kez okundu.
 

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'nın, Regaip Kandili mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'nın, Regaip Kandili mesajı

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Regaip Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında, böyle zamanların yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı önemli günler olduğuna dikkati çeken Pekyatırmacı, "Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O'nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına karşımıza çıkan nadide fırsatları iyi değerlendirmeli ve bu yönde çabalamalıyız." ifadelerini kullandı. Pektyatırmacı ayrıca, bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerin yeniden ön plana çıkmasına gayret gösterilmesi gerektiğine değinerek, şunları kaydetti: "Bu vesileyle başta hemşerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Regaip Kandil'ini kutluyorum. Bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine, insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı'nın, Regaip Kandili mesajı

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Regaip Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Pekyatırmacı mesajında, böyle zamanların yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı önemli günler olduğuna dikkati çeken Pekyatırmacı, "Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O'nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına karşımıza çıkan nadide fırsatları iyi değerlendirmeli ve bu yönde çabalamalıyız." ifadelerini kullandı.

Pektyatırmacı ayrıca, bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerin yeniden ön plana çıkmasına gayret gösterilmesi gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:

"Bu vesileyle başta hemşerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Regaip Kandil'ini kutluyorum. Bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine, insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.