yandex

Edirne İpsala'da 12 göçmen donarak öldü

GÜNDEM 02.02.2022 - 15:52, Güncelleme: 02.02.2022 - 15:52 1995+ kez okundu.
 

Edirne İpsala'da 12 göçmen donarak öldü

Edirne Valiliği, Yunanistan tarafından geri itilen ve donarak vefat eden göçmen sayısı 12'ye yükseldiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun" yorumunda bulundu.EDİRNE (İGFA) - Edirne Valiliği, "İpsala ilçesi Paşaköy Köyü Mandakoru mevkiinde Yunanlılar tarafından geri itilen ve donarak vefat eden 9 göçmenin cansız bedenine ulaşıldığını", daha sonra bu sayının 12'ye yükseldiğini duyurdu. Valilik, tıbbi yardım ihtiyacı olabilecek göçmenler için bölgedeki arama tarama faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Edirne'nin İpsala ilçesinde, Yunanistan sınırında "Ayakkabıları çıkarılmış, elbiseleri soyulmuş Yunan sınır birlikleri tarafından geri itilmiş 22 göçmenden 12'si dondu. AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun. Yunan sınır birlikleri, mağdura cani, FETÖ'ye müşfik" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/suleymansoylu/status/1488828785722105862

Edirne Valiliği, Yunanistan tarafından geri itilen ve donarak vefat eden göçmen sayısı 12'ye yükseldiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun" yorumunda bulundu.

EDİRNE (İGFA) - Edirne Valiliği, "İpsala ilçesi Paşaköy Köyü Mandakoru mevkiinde Yunanlılar tarafından geri itilen ve donarak vefat eden 9 göçmenin cansız bedenine ulaşıldığını", daha sonra bu sayının 12'ye yükseldiğini duyurdu. Valilik, tıbbi yardım ihtiyacı olabilecek göçmenler için bölgedeki arama tarama faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Edirne'nin İpsala ilçesinde, Yunanistan sınırında "Ayakkabıları çıkarılmış, elbiseleri soyulmuş Yunan sınır birlikleri tarafından geri itilmiş 22 göçmenden 12'si dondu. AB çaresiz, cılız ve insanlıktan yoksun. Yunan sınır birlikleri, mağdura cani, FETÖ'ye müşfik" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1488828785722105862
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.