yandex

Bursa'da 'hava aracı düştü' ihbarı asılsız çıktı!

GÜNDEM 18.02.2022 - 16:35, Güncelleme: 18.02.2022 - 16:35 1812+ kez okundu.
 

Bursa'da 'hava aracı düştü' ihbarı asılsız çıktı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Misi Köyü'nde bir hava aracının düştüğü ihbarı üzerine harekete geçtiğini duyuran Bursa Valiliği, bölgede yapılan incelemelerde herhangi bir bulguya rastlanmadığını açıkladı.BURSA (İGFA) - Bursa'da hava aracının düştüğüne dair alınan ihbar güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Bursa Valiliği, Nilüfer'in Misi Köyü'nden gelen ihbarcı kişiyle görüşülüp gösterdiği bölgede Emniyet, İtfaiye, 112 ve AFAD ekiplerince yapılan araştırma sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadığını açıkladı. Valilik, Yenişehir Havalimanı Kule yetkililerinden alınan bilgi dahilinde bölgede herhangi bir hava aracının uçuşu olmadığı tespit edildiğini bildirirken, olayla ilgili bölgede çalışmaların titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Misi Köyü'nde bir hava aracının düştüğü ihbarı üzerine harekete geçtiğini duyuran Bursa Valiliği, bölgede yapılan incelemelerde herhangi bir bulguya rastlanmadığını açıkladı.

BURSA (İGFA) - Bursa'da hava aracının düştüğüne dair alınan ihbar güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Bursa Valiliği, Nilüfer'in Misi Köyü'nden gelen ihbarcı kişiyle görüşülüp gösterdiği bölgede Emniyet, İtfaiye, 112 ve AFAD ekiplerince yapılan araştırma sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadığını açıkladı.

Valilik, Yenişehir Havalimanı Kule yetkililerinden alınan bilgi dahilinde bölgede herhangi bir hava aracının uçuşu olmadığı tespit edildiğini bildirirken, olayla ilgili bölgede çalışmaların titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.