yandex

Beypazarı'nda uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.02.2022 - 17:21, Güncelleme: 20.02.2022 - 16:26 1762+ kez okundu.
 

Beypazarı'nda uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Beypazarı'nda uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, istihbari çalışmalarının ardından bir otel odasına baskın yaptı.M.D'nin kaldığı odada yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ile haplar ele geçirildi. Bu kişinin yanı sıra A.C, Ü.M.A. ve Ş.Y'nin evlerinde ise bir miktar eroin bulundu.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.D, A.C. ve Ş.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, Ü.M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Beypazarı'nda uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, istihbari çalışmalarının ardından bir otel odasına baskın yaptı.

M.D'nin kaldığı odada yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ile haplar ele geçirildi. Bu kişinin yanı sıra A.C, Ü.M.A. ve Ş.Y'nin evlerinde ise bir miktar eroin bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.D, A.C. ve Ş.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, Ü.M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.