yandex

Nevşehir'de fuhuş operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 02.03.2022 - 13:33, Güncelleme: 02.03.2022 - 12:57 1828+ kez okundu.
 

Nevşehir'de fuhuş operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Nevşehir'de fuhuş operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 4'ü yabancı uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri, Raşitbey Mahallesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.Operasyonda, yabancı uyruklu 4 kadın ile 2 şüpheli yakalandı.Yabancı uyruklu kadınlar, sınır dışı edilmek üzere Kayseri Geri Gönderme Merkezine teslim edildi."Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından haklarında adli işlem yapılan 2 zanlı ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Nevşehir'de fuhuş operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de düzenlenen fuhuş operasyonunda 4'ü yabancı uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri, Raşitbey Mahallesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, yabancı uyruklu 4 kadın ile 2 şüpheli yakalandı.

Yabancı uyruklu kadınlar, sınır dışı edilmek üzere Kayseri Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

"Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından haklarında adli işlem yapılan 2 zanlı ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.