yandex

Domates doğal parlaklık kazandırıyor

SAĞLIK 11.06.2022 - 13:17, Güncelleme: 11.06.2022 - 13:17 1592+ kez okundu.
 

Domates doğal parlaklık kazandırıyor

Mevsimi gelen domates, yemeklerin yanı sıra cildi de güzelleştiriyor. Güzellik Koçu Meltem Demir, cildi nemlendiren ve doğal bir parlaklık sağlayan domates maskesi tarifi verdi.İSTANBUL (İGFA) - Domatesin maske olarak kullanmanın tam zamanı olduğunu belirten Demir, maske için gerekli malzemeleri domates, yulaf ezmesi ve yoğurt olarak sıraladı. Tarifin yapımı ve uygulanışı hakkında ise Demir “Domatesleri ve yulaf ezmesini karıştırıp daha sonra yoğurt ekleyin ve güzelce karıştırın” diye konuştu. Yenilecek her şeyi sürebilirsiniz Demir, maskenin faydaları hakkında şunları söyledi: “Yoğurt vitaminler, antioksidanlar ile doludur, cildi nemlendirir ve doğal bir parlaklık verir. Maske, gözenekleri derinlemesine temizleyerek yüzünüzü siyah lekelerden arındırır. Yenilecek her şeyi yüzünüze sürebilirsiniz.”

Mevsimi gelen domates, yemeklerin yanı sıra cildi de güzelleştiriyor. Güzellik Koçu Meltem Demir, cildi nemlendiren ve doğal bir parlaklık sağlayan domates maskesi tarifi verdi.

İSTANBUL (İGFA) - Domatesin maske olarak kullanmanın tam zamanı olduğunu belirten Demir, maske için gerekli malzemeleri domates, yulaf ezmesi ve yoğurt olarak sıraladı.

Tarifin yapımı ve uygulanışı hakkında ise Demir “Domatesleri ve yulaf ezmesini karıştırıp daha sonra yoğurt ekleyin ve güzelce karıştırın” diye konuştu.

Yenilecek her şeyi sürebilirsiniz

Demir, maskenin faydaları hakkında şunları söyledi: “Yoğurt vitaminler, antioksidanlar ile doludur, cildi nemlendirir ve doğal bir parlaklık verir. Maske, gözenekleri derinlemesine temizleyerek yüzünüzü siyah lekelerden arındırır. Yenilecek her şeyi yüzünüze sürebilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.