yandex

Müslüm Gürses'ten yeni şarkı!

SANAT 05.09.2022 - 11:02, Güncelleme: 05.09.2022 - 11:02 1621+ kez okundu.
 

Müslüm Gürses'ten yeni şarkı!

Türkiye’nin Müslüm Babası Müslüm Gürses aramızdan ayrılalı 9 yıl olmasına rağmen geride bıraktığı yayınlanmamış eserleri ile sevenleri ile buluşuyor.İSTANBUL (İGFA) - Elenor Müzik ve Muhteşem Candan yapımcılığında 60 yıllık bir ömre sığan 50 albüm ve onlarca şarkının ardından; "Mahzendeki Şarkılar" albümlerinde toplanan Müslüm Gürses’in vefatından sonra ilk kez yayınlanan şarkılardan bir diğeri “Gurbetçi” oldu. Mahzendeki Şarkılar  3 tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Türkiye’nin Müslüm Babası Müslüm Gürses aramızdan ayrılalı 9 yıl olmasına rağmen geride bıraktığı yayınlanmamış eserleri ile sevenleri ile buluşuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Elenor Müzik ve Muhteşem Candan yapımcılığında 60 yıllık bir ömre sığan 50 albüm ve onlarca şarkının ardından; "Mahzendeki Şarkılar" albümlerinde toplanan Müslüm Gürses’in vefatından sonra ilk kez yayınlanan şarkılardan bir diğeri “Gurbetçi” oldu.

Mahzendeki Şarkılar  3 tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.