yandex

Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 11.01.2023 - 12:11, Güncelleme: 11.01.2023 - 12:11 1614+ kez okundu.
 

Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer

Hayallerinizdeki evin anahtarı bizde! Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi genç ve başarılı iş adamı Alperen Sezer ile sektörü ve firmasını konuştuk. Hedeflerini anlatan Alperen Sezer yeni projelerinden de bahsetti.

‘‘Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat’’ 2015 yılında yasal mevzuata bağlı olarak Emlak sektöründe güvenilir ve kurumsal hizmet vermek amacıyla ‘‘Hayalinizdeki evin anahtarı bizde’’ ilkesiyle yola çıkan Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat, geçen 7 yıllık süreçte Konya’nın gayrimenkul ve inşaat alanında önde gelen firmalarından biri olmayı başarmıştır. Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer, ‘’Bugüne geldiğimiz noktayla yetinmeyerek kendimizi geliştirerek çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyor. Yorulmadan ve durmadan sürekli kendimizi geliştiriyoruz’’ diye konuştu.   ‘‘Azizhan Boya’’ 2018 yılında ‘‘Ustaların Tercihi’’ sloganıyla Mobilya ve Ahşap boyaları bayiliği alarak sektörde ve uluslararası alanda kendini kanıtlamış büyük firmaların (AkzoNobel, Sikkens, Facdos, Eureka Colour, Carox, Farecla, Indasa, Smirdex, Atlas) bayiliğini ve satışını yapmaktadır.  Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat, sahip olduğu geniş ürün stoğu, temin kabiliyeti ve ticari tecrübesi ile taleplerinize net çözümler üretmektedir.  ‘Ahşap mobilya ve malzemelere farklı özellikler ve estetik kazandırmak, yıllarca korumak ve değer katmak için ihtiyaç duyulan her türlü boya, vernik ve yardımcı ürünlerle hizmet veriyoruz’ diyen Alperen Sezer ‘’Bu geniş yelpazede, en yüksek kalitedeki ürünleri, insan ve çevre sağlığından ödün vermeyen firmalar ile çalışarak ve sürekli kendimizi geliştirerek devam ediyoruz. Bugüne geldiğimiz noktayla yetinmeyerek kendimizi geliştirerek geleceğe uzanabilmek için çalışmalarımıza durmaksızın devam etmekteyiz’’ diye konuştu.  Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer misyonlarını ise ‘’Emlak ve Boya çeşitliliğimiz, çözümlerimiz ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olmak, Hızla, yüksek standartlarla, azimle ve kaliteyi bozmadan çalışarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, Girişimci ruhumuzu profesyonellik ile birleştirerek Konya ilinde gayrimenkul ve boya sektörüne ihtiyacı olan insanlara en iyi hizmeti vermektir’’ sözleri ile açıkladı.  Alperen Sezer Vizyonlarını ise ‘’Konya ve Çevre İllerdeki proaktif, hızlı, kaliteli ve kurumsal satış yöntemleri ile Ulusal ve Uluslararası alanda yenilikçi tekniklerle pazarlanması ”Güven, mükemmeliyet, Memnuniyet, Kaliteli hizmet, Gelişim, Çevreye duyarlı, Profesyonellik’’ olarak açıkladı.
Hayallerinizdeki evin anahtarı bizde! Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi genç ve başarılı iş adamı Alperen Sezer ile sektörü ve firmasını konuştuk. Hedeflerini anlatan Alperen Sezer yeni projelerinden de bahsetti.
‘‘Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat’’ 2015 yılında yasal mevzuata bağlı olarak Emlak sektöründe güvenilir ve kurumsal hizmet vermek amacıyla ‘‘Hayalinizdeki evin anahtarı bizde’’ ilkesiyle yola çıkan Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat, geçen 7 yıllık süreçte Konya’nın gayrimenkul ve inşaat alanında önde gelen firmalarından biri olmayı başarmıştır.
Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer, ‘’Bugüne geldiğimiz noktayla yetinmeyerek kendimizi geliştirerek çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyor. Yorulmadan ve durmadan sürekli kendimizi geliştiriyoruz’’ diye konuştu.  
‘‘Azizhan Boya’’ 2018 yılında ‘‘Ustaların Tercihi’’ sloganıyla Mobilya ve Ahşap boyaları bayiliği alarak sektörde ve uluslararası alanda kendini kanıtlamış büyük firmaların (AkzoNobel, Sikkens, Facdos, Eureka Colour, Carox, Farecla, Indasa, Smirdex, Atlas) bayiliğini ve satışını yapmaktadır. 
Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat, sahip olduğu geniş ürün stoğu, temin kabiliyeti ve ticari tecrübesi ile taleplerinize net çözümler üretmektedir. 
‘Ahşap mobilya ve malzemelere farklı özellikler ve estetik kazandırmak, yıllarca korumak ve değer katmak için ihtiyaç duyulan her türlü boya, vernik ve yardımcı ürünlerle hizmet veriyoruz’ diyen Alperen Sezer ‘’Bu geniş yelpazede, en yüksek kalitedeki ürünleri, insan ve çevre sağlığından ödün vermeyen firmalar ile çalışarak ve sürekli kendimizi geliştirerek devam ediyoruz. Bugüne geldiğimiz noktayla yetinmeyerek kendimizi geliştirerek geleceğe uzanabilmek için çalışmalarımıza durmaksızın devam etmekteyiz’’ diye konuştu. 
Azizhan Gayrimenkul ve İnşaat sahibi Alperen Sezer misyonlarını ise ‘’ Emlak ve Boya çeşitliliğimiz, çözümlerimiz ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olmak, Hızla, yüksek standartlarla, azimle ve kaliteyi bozmadan çalışarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, Girişimci ruhumuzu profesyonellik ile birleştirerek Konya ilinde gayrimenkul ve boya sektörüne ihtiyacı olan insanlara en iyi hizmeti vermektir’’ sözleri ile açıkladı. 
Alperen Sezer Vizyonlarını ise ‘’Konya ve Çevre İllerdeki proaktif, hızlı, kaliteli ve kurumsal satış yöntemleri ile Ulusal ve Uluslararası alanda yenilikçi tekniklerle pazarlanması ”Güven, mükemmeliyet, Memnuniyet, Kaliteli hizmet, Gelişim, Çevreye duyarlı, Profesyonellik’’ olarak açıkladı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.