yandex

Erzurumspor resmi hesabından Kılıçdaroğlu'na çirkin mesaj

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 09.02.2023 - 14:36, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:36 1782+ kez okundu.
 

Erzurumspor resmi hesabından Kılıçdaroğlu'na çirkin mesaj

Deprem bölgesinden dönen Kılıçdaroğlu'nun tweetinin altına, Erzurumspor'un resmi hesabından hakaret dolu mesaj geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaştığı mesajla deprem bölgesinden döndükten sonra SPK’ya gideceğini duyurdu.  SPK’ya gideceğini duyuran Kılıçdaroğlu tweetinin altına Erzurumspor'un resmi hesabından, "Sen nasıl bir rezilsin ya ne SPK’sı ya” ifadelerinin yer aldığı çirkin bir mesaj paylaşıldı. Bu tweete cevap olarak Erzurumspor hesabından, “Sen nasıl bir rezilsin ya ne SPK’sı ya” cevabı verildi. Erzurumspor sayfasından yapılan yorum kısa sürede silindi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından borsadaki manipülatif hareketlere tepki göstererek “Bölgeden dönünce SPK’ya gideceğim. En acı dolu günlerimizde bile, küçük yatırımcıyı soymaya doymadılar. Reziller!” mesajını yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun mesajına Süper Lig’den 1. Lig’e düşen, 1. Lig’de de küme düşme hattının hemen üstünde bulunan Erzurumspor’un sosyal medya ekibinden “Sen nasıl bir rezilsin ya. Ne SPK’sı ya” diye yazıldı. Tweet kısa süre içerisinde silinirken bir vatandaş da yazılana tepki gösterdi.
Deprem bölgesinden dönen Kılıçdaroğlu'nun tweetinin altına, Erzurumspor'un resmi hesabından hakaret dolu mesaj geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaştığı mesajla deprem bölgesinden döndükten sonra SPK’ya gideceğini duyurdu.  SPK’ya gideceğini duyuran Kılıçdaroğlu tweetinin altına Erzurumspor'un resmi hesabından, "Sen nasıl bir rezilsin ya ne SPK’sı ya” ifadelerinin yer aldığı çirkin bir mesaj paylaşıldı.

Bu tweete cevap olarak Erzurumspor hesabından, “Sen nasıl bir rezilsin ya ne SPK’sı ya” cevabı verildi.

Erzurumspor sayfasından yapılan yorum kısa sürede silindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından borsadaki manipülatif hareketlere tepki göstererek “Bölgeden dönünce SPK’ya gideceğim. En acı dolu günlerimizde bile, küçük yatırımcıyı soymaya doymadılar. Reziller!” mesajını yayınladı.

Kılıçdaroğlu’nun mesajına Süper Lig’den 1. Lig’e düşen, 1. Lig’de de küme düşme hattının hemen üstünde bulunan Erzurumspor’un sosyal medya ekibinden “Sen nasıl bir rezilsin ya. Ne SPK’sı ya” diye yazıldı.

Tweet kısa süre içerisinde silinirken bir vatandaş da yazılana tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.