yandex

Gribe iyi gelen şeyler nelerdir?

SAĞLIK (BBH) - Haber Merkezi | 18.02.2023 - 14:07, Güncelleme: 18.02.2023 - 14:09 2149+ kez okundu.
 

Gribe iyi gelen şeyler nelerdir?

Kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yorgan döşek serilmemek elde değil.

Kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yorgan döşek serilmemek elde değil. Öyle ki, kimimiz kas ağrılarından yakınıyor, kimimiz hapşırıyor, kimimiz ise öksürük krizleri nedeniyle gece uyuyamıyoruz. Her insan yılda ortalama bir iki kez soğuk algınlığı ya da gribe yakalanıyor. Bu hastalıkların en sık kış mevsiminde görülmesinin ise pek çok nedeni var. Peki, gribe iyi gelen şeyler nelerdir? Gripten korunmak için neler yemeli? Evde neler yapabiliriz? Sizin için hazırladığımız doğal yöntemlerle, bu kış ‘soğuk algınlığı’ ve ‘grip’ sizi etkisi altına alamayacak. Gribe iyi gelen şeyler nelerdir?  Çinko minerali kullanın, Odanızı sık sık havalandırın, C vitamini kullanmayı ihmal etmeyin, Bitki çayları için, Ekinezya bitkisini tüketin, Ayaklarınızı sıcak tutun, Tavuk suyu çorbası tüketin, Deniz suyundan faydalanın, Spor yapmayı ihmal etmeyin, Saunada toksinlerinizi atın
Kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yorgan döşek serilmemek elde değil.
Kış mevsimi iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Yorgan döşek serilmemek elde değil. Öyle ki, kimimiz kas ağrılarından yakınıyor, kimimiz hapşırıyor, kimimiz ise öksürük krizleri nedeniyle gece uyuyamıyoruz. Her insan yılda ortalama bir iki kez soğuk algınlığı ya da gribe yakalanıyor. Bu hastalıkların en sık kış mevsiminde görülmesinin ise pek çok nedeni var. Peki, gribe iyi gelen şeyler nelerdir? Gripten korunmak için neler yemeli? Evde neler yapabiliriz? Sizin için hazırladığımız doğal yöntemlerle, bu kış ‘soğuk algınlığı’ ve ‘grip’ sizi etkisi altına alamayacak. Gribe iyi gelen şeyler nelerdir? 
Çinko minerali kullanın, Odanızı sık sık havalandırın, C vitamini kullanmayı ihmal etmeyin, Bitki çayları için, Ekinezya bitkisini tüketin, Ayaklarınızı sıcak tutun, Tavuk suyu çorbası tüketin, Deniz suyundan faydalanın, Spor yapmayı ihmal etmeyin, Saunada toksinlerinizi atın
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.