yandex

Bahçeli'den AKP'ye ve Erdoğan'a son dakika golü

SİYASET (BBH) - Haber Merkezi | 01.03.2023 - 12:04, Güncelleme: 01.03.2023 - 12:04 1394+ kez okundu.
 

Bahçeli'den AKP'ye ve Erdoğan'a son dakika golü

Sandıktan kaçamazsın!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli burada yaptığı konuşmada seçim tarihinin ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceğiyle alakalı düşüncelerini de ifade etti. Seçim tarihiyle ilgili yapılan açıklamaları değerlendiren Devlet Bahçeli “Seçim tarihiyle ilgili spekülasyon üretmek vebaldir” ifadelerini kullanırken konuşmasına “Bilinmelidir ki ne sandıktan kaçarız ne de demokrasiyi yok sayarız” sözleriyle devam etti. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Bahçeli'nin bu açıklamasıyla AKP'den gelen seçim ertelenmeli çıkışlarına da son verdiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Özkiraz Twitter sayfasında yaptığı paylaşımda "Devlet Bahçeli AKP'ye 'sandıktan kaçamazsın' demiş oldu" diye yazdı.
Sandıktan kaçamazsın!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli burada yaptığı konuşmada seçim tarihinin ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceğiyle alakalı düşüncelerini de ifade etti.
Seçim tarihiyle ilgili yapılan açıklamaları değerlendiren Devlet Bahçeli “Seçim tarihiyle ilgili spekülasyon üretmek vebaldir” ifadelerini kullanırken konuşmasına “Bilinmelidir ki ne sandıktan kaçarız ne de demokrasiyi yok sayarız” sözleriyle devam etti.
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Bahçeli'nin bu açıklamasıyla AKP'den gelen seçim ertelenmeli çıkışlarına da son verdiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Özkiraz Twitter sayfasında yaptığı paylaşımda "Devlet Bahçeli AKP'ye 'sandıktan kaçamazsın' demiş oldu" diye yazdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.