yandex

SGM’li miniklerden doğa sevgisi için drama etkinliği

ÇOCUK 06.03.2023 - 16:18, Güncelleme: 06.03.2023 - 16:18 1661+ kez okundu.
 

SGM’li miniklerden doğa sevgisi için drama etkinliği

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) öğrencilerine ağaç ve doğa sevgisi aşılandı.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde yarıyıl tatili sonrası 20 branşta gerçekleştirilen eğitimler kaldığı yerden devam ediyor. Adapazarı SGM’de eğitim gören drama öğrencileri, ‘Arkadaşım Rüzgar’ adlı drama oyunu ile ağaç ve doğa sevgisini canlandırdı. Çocukların hayal gücü ile doğa sevgisi pekiştirildi. Yapılan açıklamada, çocukların kişisel gelişimlerinin yanı sıra doğa ve çevrenin korunması, doğa sevgisinin pekişmesine yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) öğrencilerine ağaç ve doğa sevgisi aşılandı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezlerinde yarıyıl tatili sonrası 20 branşta gerçekleştirilen eğitimler kaldığı yerden devam ediyor.

Adapazarı SGM’de eğitim gören drama öğrencileri, ‘Arkadaşım Rüzgar’ adlı drama oyunu ile ağaç ve doğa sevgisini canlandırdı.

Çocukların hayal gücü ile doğa sevgisi pekiştirildi.

Yapılan açıklamada, çocukların kişisel gelişimlerinin yanı sıra doğa ve çevrenin korunması, doğa sevgisinin pekişmesine yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.