yandex

Vali Özkan’dan Depremzedelere Ziyaret

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 11:30, Güncelleme: 15.03.2023 - 11:30 1327+ kez okundu.
 

Vali Özkan’dan Depremzedelere Ziyaret

Konya Valisi Vahdettin Özkan, KYK yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

Depremin ilk saatlerinden itibaren Hatay'a giden Konya Valisi Vahdettin Özkan, kesintisiz 30 gün süren çalışmasının ardından geldiği Konya'da ilk iş olarak KYK yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Özkan, depremzedelerle bir süre sohbet edip onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Vali Özkan, depremzedelerin, depremin olumsuz etkilerinden bir nebze uzaklaşmaları için KYK yurdunda oluşturulan sosyal alan ve atölyelerde incelemelerde bulundu.
Konya Valisi Vahdettin Özkan, KYK yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.
Depremin ilk saatlerinden itibaren Hatay'a giden Konya Valisi Vahdettin Özkan, kesintisiz 30 gün süren çalışmasının ardından geldiği Konya'da ilk iş olarak KYK yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Özkan, depremzedelerle bir süre sohbet edip onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Vali Özkan, depremzedelerin, depremin olumsuz etkilerinden bir nebze uzaklaşmaları için KYK yurdunda oluşturulan sosyal alan ve atölyelerde incelemelerde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.